1/11/2021

Debbie utvider hovedstyret med bransjevante CCO

Jobnyt
Funksjoner
Tips og triks
3 min. lesetid
Torben Smedegaard Pedersen blir en del av ledelsen i Debbie og vil ha det overordnede ansvaret for salg og markedsføring. Torben vil være en hjørnestein i Debbies visjon om å skape en bedre måte å gjenopprette enestående.

1. november 2021 startet Torben Smedegaard Pedersen som CCO i Debbie med ansvar for Debbies kommersielle aktiviteter i Danmark. Torben kommer til Debbie med mer enn 25 års erfaring med å inndrive utestående gjeld og var sist markedssjef i 11 år i Kredinor (tidligere Købmandstandens Inkasso Service). Han har inngående kunnskap om virksomheters behov for håndtering av debitorer og inkassoselskapers arbeid med inndriving.

«Jeg har stort sett jobbet med recovery hele mitt yrkesliv, og jeg er glad for å kunne bruke min erfaring og bransjekunnskapen min i en ny rolle. Jeg ser på Debbie som den digitale ressursen i en kundeservice eller inkassoavdeling, for med Debbie kan både bedrifter og inkassoselskaper samle inn fordringer uten å miste det gode kundeforholdet. Det er en mulighet jeg ikke kunne gi slipp på, og jeg ser frem til å jobbe med Emil og et dynamisk team.

Torben Pedersen i forbindelse med tiltredelsen som CCO

Torben blir en del av hovedstyret sammen med Emil Brandt, som er Debbies grunnlegger og i dag administrerende direktør og CTO. Emil uttaler i forbindelse med Torbens tiltredelse:

«Torben styrker teamet vi bygger i jakten på Debbies fulle potensial. Med Torben får vi en erfaren direktør som dels kan bygge opp vår kommersielle avdeling, men som også har en utradisjonell tilnærming til recovery og som vil være en fantastisk sparringspartner innen produktutvikling.»

Emil Brandt om Torben Pedersens nye rolle

Om Debbie


Debbie har vært under utvikling i mer enn tre år og er nå et ferdig produkt med fornøyde kunder. Målet for den kommende perioden er at Debbie skal være top-of-mind for alle som har ansvaret for store porteføljer av debitorer.

Debbie er et dansk fintech-selskap som ble etablert i 2018 og har utviklet en AI-drevet ende-til-ende SaaS-plattform som samler inn utestående for selskaper og inkassoselskaper.

Vi sørger for at du kommer raskt i gang med Debbie og får mest mulig ut av din nye digitale ressurs i kundeservicen din.