Debbie udvider direktionen med branchevant CCO

Jobnyt
Features
Tips & tricks
3 min. læsetid
Torben Smedegaard Pedersen bliver en del af ledelsen i Debbie og får det overordnede ansvar for salg og marketing. Torben vil være en hjørnesten i Debbies vision om at skabe en bedre måde at inddrive udeståender.

Den 1. november 2021 startede Torben Smedegaard Pedersen som CCO i Debbie med ansvar for Debbies kommercielle aktiviteter i Danmark. Torben kommer til Debbie med mere end 25 års erfaring med inddrivelse af udeståender og var senest markedschef i 11 år i Kredinor (det tidligere Købmandstandens Inkasso Service). Han har et indgående kendskab til virksomheders behov for håndtering af debitorer og inkassoselskabers arbejde med inddrivelse.

”Jeg har stort set arbejdet med inddrivelse hele mit professionelle liv, og jeg er glad for at kunne udnytte min erfaring og mit branchekendskab i en ny rolle. Jeg ser Debbie som den digitale ressource i en kundeservice eller inkassoafdeling, for med Debbie kan både virksomheder og inkassoselskaber inddrive fordringer uden at miste det gode kundeforhold. Det er en mulighed, som jeg ikke kunne lade gå fra mig, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Emil og et dynamisk team”

Torben Pedersen i forbindelse med sin tiltrædelse som CCO

Torben bliver en del af direktionen med Emil Brandt, der er Debbies founder og i dag CEO og CTO. Emil udtaler i forbindelse med Torben tiltrædelse:

”Torben forstærker det team, vi bygger op i jagten på Debbies fulde potentiale. Med Torben får vi en erfaren direktør, der dels kan bygge vores kommercielle afdeling, men som også har en utraditionel tilgang til inddrivelse og som kommer til at være en fantastisk sparringspartner i produktudviklingen”

Emil Brandt omkring Torben Pedersens nye rolle

Om Debbie


Debbie har været under udvikling i mere end tre år og er nu et færdig produkt med tilfredse kunder,. Målet for den kommende periode er at Debbie skal være top-of-mind for alle, der har ansvaret for større porteføljer af debitorer.

Debbie er en dansk fintech-virksomhed, der blev etableret i 2018 og har udviklet en AI-drevet end-to-end SaaS-platform, der inddriver udeståender for virksomheder og inkassoselskaber.